En del av elektrikerkjeden:

Elbil ladestasjon

Ved å montere ein ladestasjon vil man få ein trygg ladeopplevelse, man får også muligheten til å lade bilen hurtigere enn ved bruk av tradisjonelle stikkontakter.

Vi leverer Easee elbillader – Verdens smarteste Elbillader.

Easee Home er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Laderoboten vil automatisk oppdage om bilen støtter 3-fase eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner – laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig.

Pris ferdig montert kr 15.000,- inkl. mva.
(Prisen gjelder kun standard montering)*.

* Forbehold/presiseringer:

– Reise, tur/retur 50km.

– Installasjon og idriftsetteslse av elbil lader opptil 32A 3-fase.

– Installasjon av 3-fase automatsikringer opptil 32A i sikringsskap.

– 10 m kabelføring mellom sikringsskap og ladestasjonens plassering.

– Ryddig og enkel tilkomst til installasjonsstedet.

– Graving, luftstrekk, tildekking ikkje medberegnet.

– Materiell og arbeid utover standard vilkår vil bli fakturert etter medgått om ikkje annet er avtalt.

El-sjekk og El-kontroll

Du har sikkert hørt oppfordringene fra elektrobransjen om å foreta el-sjekk. Årsaken er at vi ønsker å hjelpe til med å sikre boligen din, selv om det juridiske ansvaret ligger hos deg som eier.

Visste du at det er forskjell på en el-sjekk og en el-kontroll? I Elfag tilbyr vi begge deler, likevel gjør vi oppmerksom på at det er el-sjekk som er det mest vanlige. Denne utføres av elektrikeren. Vi kan også tilby den mer omfattende el-kontrollen der vi ser behovet, men da må det inn personell med spesiell sertifisering.

Oppgradering og nyinstallasjon av elektriske anlegg, inne og ute

Å pusse opp hjemme har nærmest blitt en del av den norske folkesjela. Vi har store og små prosjekter gående, og gjør alt fra å male vegger til å totalrenovere en hel bolig med full iver. Samtidig er det lurt å lytte til eksperthjelp fra kompetente håndverkere som kan sikre at du velger gode, trygge og smarte løsninger i forbindelse med oppussingen.

Det finnes et hav av avgjørelser og valg som skal tas ifb. med nyinstallasjon og oppgradering av det elektriske anlegget, både ute og inne. Vi hjelper deg gjerne med planlegging av installasjon.

Gode løsninger du kan få om elektrikeren er tidlig inne i prosessen:

– Innfelte lamper/downlights
– Skjulte ledninger
– Varmekabler i gulvet
– Smart plassering av stikkontakter (for eksempel i gulv under bord, pop-up stikkontakt i benkeplaten eller ladeskuff på kjøkkenet)
– Hovedbryter for lys i hele boligen ved inngangsdør og ved seng
– Strøm i kjøkkenøya
– Nattlys i gangen
– Smart-styring av varme fra app

Fornying av sikringsskap

Gamle sikringsskap med skrusikringer tilhører datidens teknologi, og bør byttes ut med nye jordfeilautomater. Et slikt bytte vil kunne sikre boligen din mot brann, gi deg billigere strømregninger og en sikrere og enklere el-hverdag.

Hvorfor bytte til nytt sikringsskap:
– Mer nøyaktighet på strømforbruket, som forhindrer overbelastning på kablene og som gjør det mindre brannfarlig.
– Innebygd jordfeilbryter, bryteren som slår ut strømmen ved feilstrøm før den blir farlig for mennesker og dyr.
– Man slipper å bytte sikringen dersom den går.

Ta kontakt for pris av nytt sikringsskap/ny innmat!

Belysning - design - trender

Godt lys gir godt humør!

Riktig belysning i hjemmet kan være utfordrende – særlig i et land som Norge, hvor sommeren aldri mørkner og vinteren knapt byr på dagslys. I tillegg kan det by på utfordringer at vi alle har behov for ulik belysning basert på alder. Godt lys er avhengig av en rekke faktorer. Spredningen på lyset, fargegjengivelsen, graden av varme, samt styrke er noen av dem. Vi har mange gode alternativer og løsninger som kan dekke de behovene du er ute etter.

Alternativer
– Belysning ute/inne – LED
– LED downlights – moderne og gunstig valg
– LED-strips
– Design lamper tak/vegg/bord
– Ordinære taklamper/leselamper
– Led armaturer til garasje og fjøs
Ønsker du dimming på belysningen, så ordner vi det og.

Hvorfor man bør skifte fra Halogen til LED?
– Spare strøm
– Lengre levertid
– Mindre brannfarlig
– Enkelt og kjapt å skiftes ut
– Halogen pærer produseres ikke lengre

SmartHus løsninger

Et smarthus er en intelligent bolig som tilpasser seg deg og din familie for å sikre dere maksimal komfort og sikkerhet, samtidig som dere holder energibruket til et minimum.

Hva er et Smarthus?
Smarthusløsningen setter de elektriske komponentene i hjemmet i system, slik at du kan styre og kontrollere dem fra et sted. Sentralt i smarthusteknologien, står scenarier. Et scenarie kan for eksempel være «Alt av». Ved å trykke på «Alt av» før du forlater huset, kan du skru av alt lys, kutte strømmen til kaffetrakter og strykejern og sette varmen i sparemodus. Skulle du glemme å trykke på bryteren før du går ut, kan du alltids gå inn via mobilen, og fikse det derfra.

Ta kontakt! Så finne vi løsninger som passer deg og din bolig!

Brannalarm

Elotec Ajax er ein sikker interiørvinner. Dette er brannvarsleren som tar seg godt ut i taket. Den oppdager både røyk og varme, og alle varslerne gir lyd når ein oppdager brann. Brannstedet vises i klartekst på din telefon, eller kan lede deg til brannstedet med lyd.

Elotec Ajax er ikkje bare flott å se til, men også trådløs og kjapp å montere.

Ta ta kontakt for meir info, pris eller bestilling!

Gulvvarme og varmestyring

armekabler er en behagelig form for oppvarming med mange fordeler. Dessuten er gulvvarme like aktuelt hele året og egner seg like godt i stuen og kjøkkenet, som på badet. Selv om du kanskje assosierer varmekabler med kalde vintermåneder, er det faktisk andre tider på året at gulvvarme oftest blir installert.
Vi leverer varmekabler for innstøyping og varmefolie til bruk under parkett/laminat. Det finnes ulike varianter av temperaturstyring som gjør energibruken effektiv og behagelig. Vi hjelper deg med å gjøre det beste valget for din bolig.
Husk at varmekabel og varmefolie skal kun legges av og kobles til av en autorisert installatør.

Ti fordeler med varmekabler:
– Jevn varmefordeling
– Usynlig
– Samler ikke støv
– Varmestrålingen avgir varme til omgivelsene
– Lager ikke lyd
– Har lang levetid
– Rimelig å installere
– Kan spare deg for massevis av strøm og dermed også penger
– Er svært effektivt
– Er miljøvennlig

Ønsker du en smartere temperaturregulering kan vi levere smarthus løsninger med mange ulike funksjoner og muligheter for varmeregulering.

Energibesparing

Vi hjelper deg å finne løsninger som gjør boligen din smart og energivennlig.

Listen Everywhere

Listen Everywhere erstatter gårsdagens dyre teleslynge-installasjoner i forsamlingslokaler, kirker og kinoer. Nyere høreapparater leveres faktisk nå uten T-coil (spole for mottak via teleslynge). Med en streamingserver fra Listen Technologies kan personer med nedsatt hørsel og nyere høreapparat, lytte til det som blir sagt over lydanlegget via en gratis app i sin egen telefon.

Vi skreddersyr din løsning!!

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss for utfyllende informasjon og priser.

El-kontroll

Myndighetene stiller krav til gjennomføring av el-kontroll hvert tredje år i driftsbygninger med et viss tall husdyr.
Vi har kontrollører som er sertifiserte i samvær med forskrifta NEK 405-3 (næring), tillegg B (landbruk) og NEK 405-1 (termografi).
Sertifisert kontroll kan gi rabatt på forsikring. Og er godkjent for krav i KSL-landbruk.

Termografi

Er en metode for å avlese temperaturer på en overflate. Dette gjøres med eit godkjent termokamera som er sensitiv for infrarød stråling.
Termografering brukes ofte som et verktøy i elektriske anlegg for å oppdage varmgang eller på andre områder der temperaturforskjeller kan gi en indikasjon på problemer.
Ta kontakt for mer info og pris.